volg Folderscan op twitterSupermarkt acties


Inleveren Supermatskaarten: Lever uw Supermatskaart samen met het gratis product uitsluitend van 24 t/m 30 november 2014 in bij de kassa, in de C1000 waar u de Supermatskaart heeft gekregen. Deze actie loopt van 24-11-2014 t/m 30-11-2014. Check de C1000 website voor de details en voorwaarden.
Sparen voor avondjes uit: Bij de Jumbo spaar je voor de hoogste korting op de leukste Avondjes Uit. Bij elke € 10 aan boodschappen ontvang je 1 Uitzegel én je ontvangt 1 extra Uitzegel op speciaal geselecteerde actieproducten. De korting kan oplopen tot wel 15 euro per persoon en er is keuze uit ruim 1000 bioscopen en restaurants. Er is dus altijd wel een leuk Avondje Uit bij jou in de buurt! Deze actie loopt van 8-10-2014 t/m 2-12-2014. Check de Jumbo website voor de details en voorwaarden.
Spaar voor gratis boodschappen t.w.v. 50 euro: U ontvangt een zegel bij elke 10 euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten. Bij 65 zegels is de spaarkaart vol en heeft u recht op één gratis boodschappenpakket t.w.v. 50 euro. Deze actie loopt van nu t/m 14-2-2015. Check de Plus website voor de details en voorwaarden.
Doe maar lekker duurzaam: Deelnemers aan de Postcodeloterij hebben een cadeaukaart voor een duurzame maaltijd ter waarde van 12.50 euro ontvangen. Gebruik deze cadeaukaart voor 30 november en ervaar hoe makkelijk je een dagelijkse maaltijd eigenlijk duurzaam kan maken. Deze actie loopt van nu t/m 30-11-2014. Check de AH website voor de details en voorwaarden.
Gratis stamppotbordje bij aankoop van 3 Unox producten: Tijdens de actieperiode ontvang je bij aankoop van 3 Unox producten een gratis stamppotbordje. Er is keuze uit 4 verschillende kleuren maar op=op. Deze actie loopt van 24-11-2014 t/m 30-11-2014. Check de AH website voor de details en voorwaarden.
Win een culinaire reis naar Italië: Wil je kans maken op zo'n prachtige reis? Koop dan een product van Saclà, ga naar de actiewebsite en maak de volgende slagzin af: Ik zou graag mee willen naar Casa Saclà, omdat... Deze actie loopt van 8-10-2014 t/m 30-11-2014. Check de Jumbo website voor de details en voorwaarden.


Win een weekendje weg: Omdat wij trots zijn op onze échte Coop Gouda Holland kaas, maak jij kans op een van de 40 weekendjes weg t.w.v. €200,-. Koop een pond- of kilostuk Gouda Holland kaas bij Coop. Op de verpakking vind je een unieke code waarmee je kans maakt op één van de 40 weekendjes weg. Deze actie loopt van nu t/m onbekend. Check de Coop website voor de details en voorwaarden.
Suske en Wiske spaaractie: Bij Coop sparen voor leuke kaartspellen van Suske & Wiske! Bij alle verpakte Hollandse appelen kan je sparen voor unieke codes, tien van deze codes zijn een spel waard! In 2014 kun je sparen voor vier verschillende kaartspellen in leuke bewaarblikjes. De blikjes kunnen bewaard worden in een Suske en Wiske spellendoos, waar bovendien een extra bordspel in verpakt zit. De spellendoos wordt gratis met het eerste blikje verzonden. Deze actie loopt van 1-1-2014 t/m 31-12-2014. Check de Coop website voor de details en voorwaarden.
Sparen voor kristalglazen: Spaar voor kristalglas glazen van Villeroy & Boch Group. In de winkel ontvang je 1 kristalzegel bij elke 10 euro aan boodschappen. Bestel je online, dan ontvang je kristalzegels bij je bezorging. Deze actie loopt van nu t/m 8-2-2015. Check de AH website voor de details en voorwaarden.
Kiekeboebox: De geboorte van een zoon of dochter is een prachtig geschenk. Het begin van een spannende en leuke tijd, dus daar hoort een bijzonder cadeau bij. Bent u net vader of moeder geworden? Dan verwennen wij jullie graag met onze Kiekeboebox. Neem het originele geboortekaartje mee naar uw PLUS supermarkt. Dan krijgt u een gratis Kiekeboebox mee ter waarde van € 40,- Deze actie loopt van nu t/m onbekend. Check de Plus website voor de details en voorwaarden.