volg Folderscan op twitter

Welke aanbiedingen?

Folderscan concentreert zich op de tijdelijke (meestal een week) aanbiedingen van de gangbare artikelen die in supermarkten te krijgen zijn. Dat betekent dat je de meeste aanbiedingen die de supers in hun folders en op websites plaatsen, ook hier terug zult vinden. Twee bijzonderheden moeten we daarbij vermelden:

  • Sommige formules (bijv. Aldi en Lidl) werken minder met aanbiedingen voor een bepaalde periode, maar met aanbiedingen 'zolang de voorraad strekt' en zaken die tijdelijk in het assortiment zijn. Daarnaast gebruikt men de folder om structurele prijsverlagingen aan te kondigen. We hebben ervoor gekozen om zoveel mogelijk informatie van de website op te nemen. Bij een onbeperkte looptijd verwijderen we de aanbiedingen na een week van onze site.
  • Supermarkten verbreden hun assortiment met non-food artikelen zoals PCs, sportartikelen, schrijfwaren, planten, kleding etc. Omdat het doel van Folderscan is te besparen bij de dagelijkse boodschappen, zijn deze aanbiedingen niet in de Folderscan opgenomen. Huishoudelijke artikelen zijn wel opgenomen.
 
 

Ontvang onze updates direct via Twitter

Follow folderscan on Twitter